top of page
Rowan Noomen

Rowan Noomen

Nieuwsgierig | Energie | Samenwerken

Ik breng met mijn nieuwsgierige en frisse blik energie en beweging in dingen. Na het belichten en het samenbrengen van verschillende perspectieven zet ik het abstracte om in concrete praktijken. Mijn achtergrond in sociale interdisciplinaire wetenschappen en organisatiewetenschappen geven mij een rijke basis voor het aanpakken van maatschappelijke opgaven. En die ruimte krijg ik volop bij Van Vieren. De gedeelde drive om bij te dragen aan onze samenleving, waarbij ieder vanuit zijn eigen expertises, fascinaties en eigenaardigheden waarde toevoegt. Dit maakt dat we individueel en als collectief blijven groeien.

 

Mijn achtergrond

Ik ben mijn loopbaan gestart bij Young Colfield. Van daaruit heb ik  als trainee bij publieke organisaties gewerkt in de rol van organisatieadviseur en projectleider. Bij Van Vieren werk ik aan maatschappelijke opgaven, met een hart voor het sociaal domein. Als adviseur en projectleider werk ik aan organisatieontwikkeling en innovatieve oplossingen. Ik geloof ik in de kracht van 'samen doen' en breng graag partijen en mensen bij elkaar. Daarnaast organiseer en begeleid ik sessies en trainingen.

Mijn fascinatie

Vanuit oprechte aandacht zie je zoveel bijzondere dingen. Maar bovenal blijf ik mij fascineren over mensen en het systeem dat wij met z’n allen gecreëerd hebben. Daar kan ik uren over nadenken, naar kijken en met anderen analyseren.

Verder praten met Rowan?

+31 6 81 27 64 29

  • LinkedIn - VanVieren

Wat anderen over mij zeggen

‘Rowan heeft een natuurlijke, toegankelijke manier van verbinden en haar inventiviteit en enthousiasme zet dingen in beweging.’

Mijn mooiste moment

Als projectleider bij Defensie werkte ik samen met mijn collega’s aan een pilotweek over de maatschappelijke diensttijd, een sociaal-innovatief project voor jongeren. In korte tijd hebben we de op het oog uiteenlopende ambities en perspectieven van Defensie en maatschappelijke stichtingen samen kunnen brengen in één programma. Daarbij stond de behoefte van de jongeren écht centraal. Het plezier en de inzichten van de jongeren, de impact die de pilotweek had, ze brengen weer een lach op mijn gezicht.

VanVieren_uitsnede(KL)Rowan.jpg
bottom of page